skip to Main Content

PARDOSELI INDUSTRIALE DIN BETON ELICOPTERIZAT

PARDOSELI INDUSTRIALE DIN BETON ELICOPTERIZAT

Din aceeasi categorie:

Executam pardoseli din beton elicopterizat in judetele TULCEA, CONSTANTA, BRAILA, GALATI, BUZAU, VRANCEA, IALOMITA, CALARASI, BUCURESTI, BRASOV si in toata tara pentru lucrari de amploare.

Pardoselile industriale pot fi armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilena, care inbunatatesc rezistenta pardoselii datorita preluarii tensiunilor generate in masa betonului reducand astfel riscul de fisuri in pardoseala.

Pardoselile din beton sunt finisate mecanic cu ajutorul elicopterelor la care se adauga un strat de uzura format din minerale si ciment (cuart diferite culori) ,folosind tehnologia „proaspat pe proaspat” si sunt cele mai rezistente si rapide solutii de infrastructura pentru hale industriale, parcari subterane, centre logistice, centre comerciale, depozite de materiale, parcari auto, piete, benzinarii etc.

Pentru evitarea fisurarii betonului executam taierea de rosturi in pardoseli cu masini de taiat beton,avand rolul de a prelua contractiile betonului, sa fisureze controlat de-a lungul taieturilor.

Contacteaza-ne!
Back To Top