skip to Main Content

SERVICII

SERVICII

Putin despre noi

           PAVIMAX S.R.L. a luat fiinta in anul 2008 si si-a propus pentru perioada imediat urmatoare sa devina unul dintre principalii jucatori pe piata pardoselilor industrialelor si civile.
In toti acesti ani am reusit sa atingem un inalt nivel de performanta, datorita unei puternice motivatii de a crea cele mai bune produse in domeniu. Acest lucru a fost posibil, datorita dedicatiei angajatilor nostri care au experienta anilor munciti in strainatate pe piata pardoselilor.
Consideram ca increderea din partea clientilor este unul din factorii cei mai importanti care contribuie la bunul mers al afacerii noastre. Avantajele unei relatii sincere si corecte pe o astfel de baza sunt evidente, de aceea îi dam importanta maxima.
Acordam cea mai mare atentie incadrarii in termenele convenite pentru proiectul la care lucram. Intelegem foarte bine insemnatatea factorului timp, si ne coordonam activitatea cu cea mai mare exactitate, astfel dam clientilor nostri posibilitatea sa isi calculeze cu precizie resursele si sa nu inregistreze amanari sau intarzieri in activitatea lor.
Raportul calitate/pret, rapiditatea executiei lucrarilor, gradul ridicat de finisaje, calitatea deosebita a materialelor utilizate sunt doar cateva dintre motivele care ar trebui sa va convinga sa alegeti o colaborare cu firma noastra.

Serviciile nostre:
Contacteaza-ne!
Back To Top